Το OnlineDelivery.gr είναι ένα portal σχετικά με τα καταστήματα delivery σε όλη την Αττική Είσοδος μέλους  |  Εγγραφή μέλους  |  Νέα Καταχώρηση
OnlineDelivery.gr
 
 
   
Τι ψάχνετε;
 
  π.χ. fast food Καλλιθέα, κρέπα Αθήνα κέντρο, κοτόπουλο, σουβλατζίδικα Γαλάτσι  
 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ OnlineDelivery.grΤο OnlineDelivery.gr είναι ένας κατάλογος στο web που προσφέρει στους επισκέπτες του, τη δυνατότητα αναζήτησης, εύρεσης και παρουσίασης προσφερόμενων υπηρεσιών και προϊόντων που αφορούν τα καταστήματα που προσφέρουν delivery φαγητό στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδος. Στην παρούσα φάση καλύπτεται με πληρότητα ο νομός Αττικής, Θεσσαλονίκης και Κρήτης ενώ σε λίγο καιρό ακολουθούν και άλλοι μεγάλοι νομοί. Είναι προφανές ότι το εύρος είναι τεράστιο και γι’ αυτό το OnlineDelivery.gr περιλαμβάνει χιλιάδες τέτοια καταστήματα καθώς αποσκοπεί στην ολοκληρωμένη κάλυψη του χώρου.

Το OnlineDelivery.gr έχει σχεδιασθεί ώστε να προσφέρει στους επισκέπτες του εύκολη αναζήτηση, άμεση εύρεση και ορθή παρουσίαση των επιθυμητών αποτελεσμάτων. Οι σχετικές υπηρεσίες παρέχονται απολύτως δωρεάν και χωρίς καμία υποχρέωση εγγραφής ή συμπλήρωσης στοιχείων σε όποιο βήμα ή διαδικασία.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην ακρίβεια των πληροφοριών που παρουσιάζονται. Στο web υπάρχει πλήθος καταλόγων για διάφορα θέματα αλλά η ανακρίβεια των στοιχείων αποτελεί το κύριο μειονέκτημά τους. Το OnlineDelivery.gr προσεγγίζει το ζήτημα με επαγγελματική προσήλωση ώστε να αποτελεί, διαρκώς και σε μόνιμη βάση, αξιόπιστο εργαλείο εύρεσης.

Η ομάδα του OnlineDelivery.gr αποτελείται από ανθρώπους του internet και των αγορών. Σκοπός μας είναι η λειτουργία μίας αποτελεσματικής πλατφόρμας που θα παρουσιάζει στους επισκέπτες την επιθυμητή πληροφορία και θα προβάλει αξιόπιστους μαγαζιά με ποιοτικά προϊόντα – ότι, δηλαδή, χρειάζεται ο καθένας μας όταν θέλει να παραγγείλει κάτι απ' έξω!

 
Σχετικά με εμάς - Προβολή καταστήματος - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης - Θέσεις εργασίας - Facebook

Το OnlineDelivery.gr είναι ένα portal που συγκεντρώνει τα πάντα γύρω από τα καταστήματα delivery στην Αττική

© 2010-2014 Powered by eShopKey. All rights reserved.